Scope van dit project

De vraag vanuit WR Unit had voornamelijk te maken met verschillende modules die ze op hun website wilden hebben. Hiervoor hebben we samen met WR Unit een maatwerkoplossing gezocht. Ook hebben we nieuwe foto’s gemaakt op locatie om de verouderde foto’s op de website te vervangen.

  • Redesign website
  • Bouwen modules in Lunna CMS
  • Nieuwe foto's van producten en locatie
bekijk website

Dit hebben we bereikt

Door nauw samen te werken met WR Unit hebben we een mooi resultaat neergezet. De website is volledig vernieuwd en biedt nu een duidelijk overzicht van de producten en productcategorieën. Om ook een impressie te geven van de locatie, hebben we een fotogalerij toegevoegd.

Ook hebben we een nieuwsoverzicht toegevoegd op de website waarmee bezoekers op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van WR Unit, zoals behaalde doelen en nieuwe producten.

Tot slot

Met veel plezier hebben wij in een maand tijd de website van WR Unit aangepast aan de wensen die zij aan het begin bij ons hebben neergelegd. Nieuwsgierig naar het resultaat? Neem snel een kijkje op wrunit.nl.

 

We willen het team van WR Unit bedanken voor het vertrouwen in RMW en hopen in de toekomst nog veel samen te mogen werken.

"Wij zijn zeer tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe website. Jullie hebben een mooi resultaat neergezet! Bedankt mannen!" Willem Dijkstra - WR Unit

Meer cases

Lunna CMS

Lunna is ons eigen ontwikkelde content management systeem (CMS) en is ingericht met enkel relevante functies. Dit maakt Lunna gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Wel zo fijn als je grip wil houden op je content. Ook worden alle websites die wij...

UI/UX
Development
Lunna CMS
case bekijken

WaddenHulp.nl

WaddenHulp.nl is een jong team van gedreven mensen die een passie hebben voor het helpen van klanten met hun technologie problemen. Van uitleg geven over hoe je (mobiele) telefoon werkt tot het instellen van je televisiezenders.

UI/UX
Development
Google Analytics
case bekijken

Marjan de Jonge

In 2021 hebben wij de website van Marjan de Jonge (Aquatelier Marjan) opgeleverd. 

Marjan is een schilder uit Harlingen, ze is op jonge leeftijd gestart met het werken in het bedrijfsleven als creatief therapeut. Door medische redenen heeft ze afscheid...

UI/UX
Development
Google Analytics
Lunna CMS
case bekijken

Ook een eigen case? Wij kunnen je helpen!

contact