Scope van dit project

De focus bij dit project lag in de details. Hoe leggen we al haar schilderijen vast maar krijgt toch elk schilderij de aandacht die het verdient? We hebben veel tijd gestoken in het uitwerken van de galerie en de bijbehorende categorieën. De galerie is duidelijk en overzichtelijk geworden en elk schilderij komt tot zijn recht.

  • Wensen overleggen.
  • Website ontwerpen & bouwen.
  • Schilderijen en teksten toevoegen.
  • Website lanceren. Hoera!
bekijk website

Dit hebben we bereikt

Samen met Marjan hebben we een mooie, duidelijke en overzichtelijke website neergezet. Dit met een gewaagde kleurstelling van bruin en roze. Dit heeft er voor gezorgd dat het een unieke en moderne website is waar iedereen erg trots op is.

We hebben de galerie opgedeeld in categorieën en sub-categorieën waardoor de bezoekers van de website gemakkelijk de gewenste categorie kunnen bekijken. 

Tot slot

Wij willen Marjan bedanken voor het vertrouwen in RedMijnWebsite.nl en voor de leuke samenwerking die wij samen zijn aangegaan. We kijken met veel plezier terug naar de afgelopen periode waarin wij samen aan de website hebben gewerkt.

Veel plezier met de nieuwe website!

Meer cases

WR Unit

WR Unit is gespecialiseerd in bouwmateriaal en is sinds 2008 uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming. In 2011 kochten zij een loods aan de Marconistraat 3-7 in Harlingen, waarna hun terrein flink is uitgebreid. Ondanks dat het bedrijf stevig blijft...

UI/UX
Development
Google Analytics
Lunna CMS
case bekijken

Lunna CMS

Lunna is ons eigen ontwikkelde content management systeem (CMS) en is ingericht met enkel relevante functies. Dit maakt Lunna gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Wel zo fijn als je grip wil houden op je content. Ook worden alle websites die wij...

UI/UX
Development
Lunna CMS
case bekijken

WaddenHulp.nl

WaddenHulp.nl is een jong team van gedreven mensen die een passie hebben voor het helpen van klanten met hun technologie problemen. Van uitleg geven over hoe je (mobiele) telefoon werkt tot het instellen van je televisiezenders.

UI/UX
Development
Google Analytics
case bekijken

Ook een eigen case? Wij kunnen je helpen!

contact