Scope van dit project

Tijdens de ontwikkeling van Lunna hebben we de focus gelegd op de gebruiksvriendelijkheid van het CMS. Veel van onze klanten gaven aan regelmatig moeite te hebben met de systemen die zij gebruikten voor het beheren van hun content. Vaak bleek dat de vele onnodige functies de oorzaak was. Daarom hebben wij Lunna CMS ontwikkeld — een gemakkelijk systeem dat teruggrijpt naar de basis.

  • Logo's maken
  • Webdesign
  • Website bouwen
  • Website lanceren
bekijk website

Dit hebben we bereikt

Samen hebben we een CMS gebouwd dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens is ingericht op het behalen van succes. Door uitsluitend te focussen op wat echt belangrijk is, krijg je de ruimte om grote stappen te maken. Lunna CMS draagt hier optimaal aan bij.

Tot slot

Nu we ons eigen CMS hebben gebouwd, kunnen we klanten nog beter ondersteunen. Het systeem wordt standaard geleverd bij de website die we bouwen, waarbij uitgebreide uitleg en nazorg vanzelfsprekend is.

Meer cases

WR Unit

WR Unit is gespecialiseerd in bouwmateriaal en is sinds 2008 uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming. In 2011 kochten zij een loods aan de Marconistraat 3-7 in Harlingen, waarna hun terrein flink is uitgebreid. Ondanks dat het bedrijf stevig blijft...

UI/UX
Development
Google Analytics
Lunna CMS
case bekijken

WaddenHulp.nl

WaddenHulp.nl is een jong team van gedreven mensen die een passie hebben voor het helpen van klanten met hun technologie problemen. Van uitleg geven over hoe je (mobiele) telefoon werkt tot het instellen van je televisiezenders.

UI/UX
Development
Google Analytics
case bekijken

Marjan de Jonge

In 2021 hebben wij de website van Marjan de Jonge (Aquatelier Marjan) opgeleverd. 

Marjan is een schilder uit Harlingen, ze is op jonge leeftijd gestart met het werken in het bedrijfsleven als creatief therapeut. Door medische redenen heeft ze afscheid...

UI/UX
Development
Google Analytics
Lunna CMS
case bekijken

Ook een eigen case? Wij kunnen je helpen!

contact